❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ Prodejna bude uzavřena a to od 21.12.2024 do 05.01.2025 a to z důvodu extrémně náročné sezony. Na eshopu je možné tvořit objednávky bez omezení. Platby benefity se budeme snažit provádět ještě letos , aby vám benefity nepropadli. Pro komunikaci v těchto dnech doporučujeme e-mail obchod@megabike-cyklo.cz !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm Nevíte kde uplatnit Sodexo, Pluxee, Edenred, Benefity klikni

Kód: PE635430
Neohodnoceno
Značka: G21
1 575 Kč
Skladem v e-shopu (skladem u dodavatele) (>5 ks)
Obdélníkový masivní špalek o rozměrech 40 x 30 x 6 cm z bukového dřeva je ideálním doplňkem pro porcování masa i krájení zeleniny a dalších surovin. Vyrobeno v ČR.

Detailní informace

Doporučujeme kontakt e-mailem
DOPORUČUJEME kontakt e-mailem
Doporučujeme nás kontaktovat e-mailem než telefonicky a to z důvodu přetížení linek, na megabike@megabike-cyklo.cz
Velkoobchod
VELKOOBCHODNÍ CENY
registrujte se do Velkoobchodu a na spoustu produktů získáte zajímavé ceny (akční ceny, slevy, osobní nabídky). Platba je ve Velkoobchodě možná pouze převodem nebo hotovostí. Benefitní programy při této registraci nelze uplatnit. Stačí kliknout na registraci a vybrat velkoobchod.
Akceptujeme Benefity Pluxee
Pluxee/Sodexo
Akceptujeme Pluxee (Sodexo) karty i papírové poukázky
Akceptujeme Benefity Edenred
Edenred
Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Detailní popis produktu

Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm
  • Chuťově neutrální bukové dřevo
  • Přírodní materiál šetrný k ostřím nožů a sekáčků
  • Vyrobeno v České republice

Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování

Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou. O kvalitním provedení špalku na porcování masa o velikosti 40 x 30 cm svědčí i jeho tloušťka 6 cm.

Porcování masa nožem G21 na špalku na maso G21.

Bukový špalek na porcování je sázka na jistotu

Dřevěné špalky na maso se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě porcovacího špalku G21 použili dřevo bukové pro jeho skvělé vlastnosti.

Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo  nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového. Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný.

Steaky na špalku na maso G21 s nožem G21 Damascus.

Jak pečovat o dřevěné špalky na maso

Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.

Specifikace

  • Materiál: bukové dřevo
  • Rozměry (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
  • Hmotnost: 5,3 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňská prkénka
Záruka: 744 dní
Hmotnost: 5.3 kg
Materiál: dřevo
Hmotnost (kg): 5,3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×