Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment Nevíte kde uplatnit Sodexo, Pluxee, Edenred, Benefity klikni
Kód: PE6340564Související produkty
Detailní popis produktu
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti
- Vykosťovací nůž
- Vhodný pro venkovní kuchyně
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti
- Moderní design
- 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
- Krásný vzor na čepeli
- Vhodný jako dárek
110 vrstev oceli
Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.
Moderní karbonová rukojeť
Vykosťovací nůž Boning patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.
Jak se o nůž starat
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
- Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
- Značka: Dellinger
- Model: vykosťovací Boning
- Série: Carbon Fragment
- Určení: kuchyňský nůž
- Barevné provedení: nerez, černá, šedá
- Materiál čepele: japonská damašková ocel
- Materiál rukojeti: karbon
- Hmotnost: 145 g
- Délka čepele: 155 mm
- Délka rukojeti: 115 mm
Obsah balení
- 1x kuchyňský nůž
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | 744 dní |
Hmotnost: | 0.15 kg |
Barevné provedení: | černá |
Určení: | profesionální/komerční |
Délka čepele (cm): | 15,5 |
Pouzdro / Stojan: | Ne / Ne |
Rozdělení: | Kuchyňské nože |
Materiál: | ocel |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.