Grilovací kámen G21 pro grily BBQ Nevíte kde uplatnit Sodexo, Pluxee, Edenred, Benefity klikni
Kód: PE6390323Související produkty
Detailní popis produktu
Grilování na grilovacím kameni dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový rozměr. Jste hrdým vlastníkem BBQ grilu značky G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě opatřete grilovací kámen G21. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Proč zrovna kámen?
Grilování na kameni skýtá mnoho výhod. Jeho kvality poznáte především při grilování masa, sýrů, ryb a zeleniny.
Zelenina chutně a zdravě
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém BBQ grilu? Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací kámen. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované zeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Co takhle pořádný kus masa?
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při grilování na kameni nestane! Při grilování steaků na kameni v mase zachováte většinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak zapalte gril, roztopte grilovací kámen, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod širým nebem.
Specifikace
- Značka: G21
- Určení: grilovací kámen
- Rozměry bez rámečku (Š x V x H): 43 x 3,5 x 20,5 cm
- Rozměry s rámečkem (Š x V x H): 43,5 x 6,5 x 22 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zahradní grily |
---|---|
Záruka: | 744 dní |
Hmotnost: | 5.5 kg |
Materiál: | kámen |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.